Thailand TISI-sertifisering

新闻模板

Thailand TISI

TISI er forkortet form av Thai Industrial Standards Institute.TISI er en avdeling av det thailandske industridepartementet, ansvarlig for utviklingen av nasjonale og internasjonale standarder som oppfyller landets behov, samt overvåking av produkt- og kvalifikasjonsvurderingsprosedyrer for å sikre at produktene oppfyller standardene for å oppnå sertifisering.

Thailand implementerer TISI-sertifiseringssystemet, som kombinerer obligatorisk sertifisering med frivillig sertifisering.For produkter som oppfyller standarden er det tillatt å påføre TISI-merket på produktet.For produkter som ennå ikke er standardisert, tilbyr TISI også produktregistrering som et midlertidig middel for sertifisering.

 

TISI-sertifisering for katterier

Batteriet er i omfanget av obligatorisk sertifisering av TISI-sertifisering:

Standard: TIS 2217-2548 (2005), referer til IEC 62133: 2002

Gjeldende batteri: Sekundærceller og batterier som inneholder alkaliske eller andre ikke-sure elektrolytter – sikkerhetskrav for bærbare forseglede sekundærceller, og for batterier laget av dem, for bruk i bærbare applikasjoner.

Sertifiseringsorgan: TISI- Thai Industrial Standards Institute

 

MCMs styrker

A/ MCM jobber direkte med lokale byråer og laboratorier i Thailand for å gi den beste prisen og kortest leveringstid.

B/MCM kan tilby one-stop service fra prøvelevering til fabrikkinspeksjon til sertifisering, med bistand fra erfarne ingeniører i hele prosessen.

C/ MCM kan gi raskere og mer nøyaktig rådgivningstjeneste.

项目内容2


Innleggstid: 29. august 2023