Krav til den nye versjonen av "Tekniske spesifikasjoner for li-ion batteristyringssystemer for elektrokjemiske energilagringskraftverk"

新闻模板

GB/T 34131-2023 "Tekniske spesifikasjoner for litiumionbatteristyringssystemer for elektrokjemiske energilagringskraftverk" vil bli implementert 1. oktober 2023. Denne standarden gjelder for litiumionbatterier, natriumionbatterier og blysyre batterier for energilagring.Evaluering av batteristyringssystemer for (karbon)batterier, strømningsbatterier og vannelektrolyse hydrogenproduksjon/brenselceller.

Sammenlignet med 2017-versjonen er det mange endringer i 2023-versjonen.Se tabellen nedenfor for detaljer:

Generelle Krav

 通用

Miljøkrav

 环境

TtekniskRutstyr

 技术1

技术2

技术3

Testkrav

 测试

Merke og pakkekrav

 标志

For å konkludere

Uansett om det er anbudskravene til innenlandske energilagringskraftverk eller kravene til sikkerhetsstandarder for energilagringskraftverk, har det klart fastsatt at styringssystemet for energilagringsbatteri må oppfylle GB/T 34131-kravene, for eksempel GB/T 42288 "Sikkerhetsforskrifter for kraftverk for lagring av elektrokjemisk energi".Sammenlignet med gammel versjon har den nye versjonen mer detaljerte og strengere krav.Energilagringsselskaper bør gjøre tilstrekkelige forberedelser til å oppfylle standardkravene ved å dekke alle standardkravene fra produktdesign.

项目内容2


Innleggstid: 19. oktober 2023