Oppgradering av koreansk KC 62619

新闻模板

Bakgrunn

Korean Agency for Technology and Standard (KATS) ga ut rundskrivet 2022-0263 16. septemberth2022. Den varsler på forhånd endring avElektriskand Driftsinstruksjon for sikkerhetsstyring for husholdningsvarer ogSikkerhetsstandarder for elektriske apparater.

Den koreanske regjeringen bekymrer seg for at det mangler styringssystem for ESS.For avgjort ESS overholder de fortsattLov om sikkerhetsstyring av elektriske apparater og husholdningsprodukter, som betyr at cellen til ESS bør ha sikkerhetssertifisering, og BMU bør ha sikkerhetsbekreftelse.Imidlertid mangler flyttbar ESS et styringsrammeverk, derfor planlegger den koreanske regjeringen å endre policyen og oppdatere standarden for å støtte relevant industri.

Innholdet i rundskrivet handler hovedsakelig om:

  1. EndreElektriskand Driftsinstruksjon for sikkerhetsstyring for husholdningsvarer, der den endrer kravet om seriemodell- og komponentstyring, for å dekke mer relevante produkter.
  2. KC 62619 vil bli oppdatert i henhold til den nyeste IEC 62619-standarden.Dette vil gjøre det mer praktisk å sertifisere produktene med CB-sertifikat, og alle ESS-batterier vil bli inkludert i styringen.

 

《电气用品及生活用品安全管理操作要求》修订内容:

Endring avElektriske og husholdningsvarer Sikkerhetsstyring Driftsinstruksjon

  1. Seriemodell: For et litiumbatterisystem med en enkelt modul og som bruker samme batteristyringssystem, maksimalt antall parallelle celler i stedet for parallell struktur.
  2. For BMS lavere enn 300 kWh vil MOSFET-er være oppført som den kritiske komponenten (bortsett fra de som ikke er for batteribeskyttelse).


Amenmentmentav KC 62619

Oppdateringen av KC 62619 er i utgangspunktet på linje med den til IEC 62619:2022, som:

  1. Terminologi i samsvar med internasjonal standard, som vilkårene for batteristyringssystem, definisjonen av flamme (gnister og lysbuer anses ikke som flamme), legger til definisjonen av maksimal ladestrøm, etc.
  2. Legg til kravet om design av batteristyringssystem.
  3. Legg til kravet om systemlås.
  4. Legg til vilkårene for EMC.
  5. Legg til spredningstesten ved laserbestråling

 

Legge merke til

Oppdatering av standard og endring av instruks er fortsatt under utarbeidelse.Enhver person, bedrift eller organisasjon kan presentere ditt forslag.Du kan levere din til KATS før 16. novemberth2022.

项目内容2


Innleggstid: Des-05-2022